Rekrytointi

Mitä sinä arvostat hyvässä työnantajassa? Milloin työ on mielekästä?

Meitä on jo kourallinen, mutta mukaan mahtuu vielä. Olemme jo paikkamme markkinoilla lunastanut vahva ja luotettava toimija. Arvojamme ovat keskinäinen kunnioitus – oli kyse sitten työkavereista, asiakkaistamme tai vaikkapa sinusta, joka luet nyt tätä tekstiä. Uskomme, että kunnioituksen kautta syntyy luottamus. Luottamuksen ja sitoutumisen kautta syntyvät keskivertoa paremmat tulokset ja laadukkuus.

Kymmenien vuosien myyntikokemus ja keskinäinen sparraus ovat hioneet prosessimme sellaisiksi, että uskallamme väittää olevamme yksi markkinoiden laadukkaimmista toimijoista. Mikäli olet valmis astumaan jatkuvan oppimisen polulle ja kehittymään jatkuvasti paremmaksi myyjäksi, jätä meille avoin hakemus.

Jätä hakemuksesi osoitteeseen olli.ikonen@konstniekka.fi niin olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän sisällä!

Henkilökuvassa Markku Komu

Markku Komu on freelancer, joka tekee uusasiakashankintaa Konstniekalle. Aktiivisesti ulkona liikkuvaksi ja intohimoiseksi ”mettämieheksi” itseään luonnehtiva Markku on toiminut freelancerina jo muutaman vuoden. Entinen rajojemme vartija (evp.) haluaa nyt päivätöistä eläkkeelle jäätyään edelleen hyödyntää pitkän uransa tuomaa kokemusta ja taitojaan myynnin parissa.

Markku kertoo nauttivansa voidessaan määritellä itse, miten työtä tekee ja milloin on käytettävissä toimeksiantoja vastaanottaakseen, mutta elämäntilanteensa takia hän pystyy myös sitoutumaan joustavasti projektiluontoiseen työskentelyyn ja sovittuihin tavoitteisiin. Uusasiakashankintatyötä on hänen mukaansa paras tehdä kontaktoinnin kannalta otollisimpana aikana syksystä alkukevääseen.

Onnistuneen uusasiakashankinnan taustalla on Markun mukaan sitoutuminen asiakasyrityksen tavoitteisiin ja riittävä pohjatyö kohdeyrityksistä, joihin on soittamassa. Omiksi vahvuuksikseen Markku kertoo ihmisläheisyyden ja keskusteluyhteyden löytämisen.

Olli IkonenRekrytointi