Asiakashankinta

Asiakashankinta-palvelumme käyttämällä varmistatte myyntinne järjestelmällisyyden ja tuloksellisuuden. Palvelumme tuottaa laadukkaampia tapaamisia ja enemmän myyntiä. Käytännössä varaamme yrityksellenne pysyvän vuokra-asiakashankkijan, joka sopii yrityksenne tavoitteista johdetun määrän myyntitapaamisia avaimet käteen -periaatteella.

Palvelumme soveltuu hyvin myyntijohtajien työkaluksi tai kiireisille oman toimensa ohessa myyntiä tekeville, kuten toimitusjohtajille tai asiantuntijamyyjille. Avullamme varmistatte myynnin jatkuvuuden myös kiireaikoina. Voitte tilata palvelua halutessanne myös kausiluonteisesti.

Konstniekka on löytänyt nopeasti sen, miten asiakkaiden kanssa dialogia kannattaa käydä. Tulokset ovat olleet erittäin hyviä määrällisesti ja laadullisesti.

Rami Raulas VP Sales, SSH Communications Security

Markkinakartoitus

Markkinakartoitus-palvelussa kartoitamme nopeasti tuotteenne myyntipotentiaalin eri asiakasryhmissä. Saatte tarkat tiedot siitä, mikä yritys on ostamassa, mitä ja milloin. Tulosten perusteella voitte suunnitella myyntiä, markkinointia tai tuotekehitystä.

Palvelumme soveltuu tilanteisiin, joissa myyntikäyntien kustannus suhteessa myyntikatteeseen on suuri tai tilanteisiin, joissa tarvitsette faktatietoa investointien pohjaksi. Markkinakartoituksista saadulla tiedolla kerrytetään yrityksenne liidipankkiin laadukkaita liidejä.

Säästää aikaa, ettei tarvitse lähteä listoja scouttailemaan ja soittelemaan kylmään kenttään. Se hoidetaan Konstniekan puolesta, säästää aikaa kummasti!

Aki Vänskä toimitusjohtaja, Premode Oy

Valmennus

Valmennuspalvelussamme tarjoamme käytännönläheisiä valmennuksia yrityksesi myynnin päivittämiseen. Avullamme yrityksellesi rakennetaan sopivia myyntikäytäntöjä esimerkiksi sujuvoittamalla markkinointi- ja myyntitoimintojen yhteistyötä, auttamalla johtoa myynnin mittareiden laatimisessa tai esimerkiksi valmentamalla myyjiä hyödyntämään verkkoneuvottelua myynnin eri vaiheissa.

Konstniekka hallitsee myyntiprosessin ja perusteet, ja pystyy tuomaan lisäarvoa, vaikka yritys olisikin kokenut ja hyvässä myyntitilanteessa.

Hannu Väänänen operatiivinen johtaja, BLC Telecom

Käy lukemassa lisää asiakashankinta valmennuksestamme blogistamme.

Seuraava valmennus Joensuussa tammikuussa 2019.

Koulutuspäivän hinta 350 € (alv 0 %). (Sis. lounaan ja kahvit)

Tyypillisesti investointipalvelumme tuottaa 4–10-kertaisen lisämyynnin.

Olli IkonenPalvelumme