Asiakashankinta

Tuotamme merkityksellisiä asiakaskohtaamisia. Yhteistyö alkaa ”pikasparrauksella”, jossa arvioidaan myyntimallin toimivuus, täsmennetään kohderyhmä ja kirkastetaan palvelun asiakashyödyt.

Aloitamme yhteistyön pilotilla. Pilotin avulla varmistamme juuri teille sopivat asiakashankinnan käytänteet tehokasta kauppaa varten. Tyypillisesti kampanjamme synnyttävät dataa, myyntiliidejä ja tapaamisia.

Ole yhteydessä – kerromme mielellämme lisää!

Konstniekka on löytänyt nopeasti sen, miten asiakkaiden kanssa dialogia kannattaa käydä. Tulokset ovat olleet erittäin hyviä määrällisesti ja laadullisesti.

Rami Raulas VP Sales, SSH Communications Security

Markkinakartoitus

Markkinakartoituksella selvität tuotteesi myyntipotentiaalin valitussa kohderyhmässä.

Käytännössä saat tiedon mikä yritys on ostamassa, mitä ja milloin. Tulosten perusteella voit suunnitella myyntiä, markkinointia tai tuotekehitystä.

Kartoituksemme ovat lähtökohtaisesti myynnillisiä ja juuri tämä erottaa meidät kilpailijoistamme. Ole yhteydessä – kerromme mielellämme lisää!

”Olen ollut tosi tyytyväinen. Konstniekka on hoitanut säntillisesti juuri sen mitä on luvannut ja yhteistyö on toiminut hyvin.”

Ulla Honkamaa varatoimitusjohtaja Etelä-Savon työterveys

Valmennus

Valmennuksemme tarjoavat käytäntöjä asiakashankintaan. Autamme siirtämään myyntimallinne nykypäivään. Etenemme asiakkaiden luokittelusta ja laadullistamisesta aina soittotyön käytänteisiin saakka. Lisäksi osaat rakentaa myynnille mittarit ja ymmärrät miten mittaaminen liittyy myyntiprosessin eri vaiheisiin.

Teemme myös räätälöityjä koulutuksia. Ole yhteydessä – kerromme mielellämme lisää!

Tyypillisesti investointipalvelumme tuottaa 8–10-kertaisen lisämyynnin.

Olli IkonenPalvelumme