Asiakastarina: SSH Communications Security

Tietoturva-alan ohjelmistoyritys SSH Communications Security myy tietoturvaratkaisuja maailmanlaajuisesti. Ennen Konstniekan kanssa aloitettua yhteistyötä yrityksellä ei ollut Suomen toiminnoissaan aktiivista prospektointia eli uusien asiakasehdokkaiden hakemista. Myynnistä vastaava SSH:n Rami Raulas kertoo heidän etsineen ”auttavaa kättä” potentiaalisten asiakkaiden kontaktointiin ja myyntitapaamisten aikaansaamiseen.

SSH:n ja Konstniekan yhteistyö on rakentunut systemaattisen uusasiakashankinnan ympärille, jossa kohderyhmän valinta sekä asiakaskontaktoinnissa käytetty tarina on suunniteltu yhdessä SSH:n kanssa. Konstniekka on Raulaksen mielestä onnistunut hyvin asiakasehdokkaiden kiinnostuksen herättämisessä, jolloin on saatu aikaan myyntitapaamisia ja tuntuvia tuloksia.

Konstniekka on löytänyt nopeasti sen, miten asiakkaiden kanssa dialogia kannattaa käydä. Tulokset ovat olleet erittäin hyviä määrällisesti ja laadullisesti.
–Rami Raulas, SSH Communications Security, VP Sales

Raulas luonnehtii Konstniekkaa mutkattomaksi, luovaksi ja nopealiikkeiseksi yhteistyökumppaniksi, jonka kanssa toimeksiantoja ja yhteistyön suuntaa voi sujuvasti suunnitella yhdessä. Vakituinen yhteyshenkilö tuo myös varmuutta asioiden sujumisesta.

Suosittelisin lämpimästi Konstniekkaa. Mitä haasteellisempi ratkaisu, sitä paremmin heidän toimintatapansa toimivat monipuolisemman sisältökeskustelun aikaansaamiseksi eikä pelkästään bookkaamiseksi.

Olli IkonenAsiakastarina: SSH Communications Security