Asiakastarina: Digioiva Oy

Suurten organisaatioiden IT- ja digiprojektien läpivientiin erikoistuneen Digioiva Oy:n toimitusjohtaja Mika Lappalainen kertoo Konstniekka-kumppanuuden alkaneen yrityksen omasta kasvutarpeesta. Kokonaisvaltaiseen uusasiakashankintaan keskittynyt yhteistyö Digioivan kanssa käynnistettiin pilotin avulla, ja Lappalaisen mukaan toimivaksi osoittautuneen yhteistyön jatko on ollut sen jälkeen itsestään selvää.

Tavoitteenamme oli lähteä kasvattamaan yritystämme, ja Konstniekka oli luonteva ja hyvä partneri myyntiyhteistyöhön.
-Mika Lappalainen, toimitusjohtaja, Digioiva Oy

Digioivan Lappalainen mainitsee, että yhteistyö on säästänyt heiltä itseltään paljon aikaa, mikä on näkynyt saatuina liideinä ja laadukkaina myyntitapaamisina, joita on edeltänyt hyvin tehty tarvekartoitus.

Konstniekan sopimat hyvät myyntitapaamiset ovat olleet yhteistyön suurin hyöty, sekä meille että asiakkaillemme, kun ei tarvitse juosta turhissa tapaamisissa ja käydä vain lämpimikseen juttelemassa.

Lappalainen kehuu alusta asti hyvin toiminutta yhteistyötä Konstniekan kanssa. Pitkäaikainen ja saumaton kumppanuus on hänen mukaansa seurausta molemminpuolisesta ymmärryksestä ja jaetusta arvomaailmasta. Pysyvä kontaktihenkilö on mahdollistanut yhteistyön jatkuvan kehittämisen ja uusien myyntituotteiden nopean omaksumisen.

Lue lisää Digioivasta: www.digioiva.com

”Digioiva Oy:n kokemukset erilaisista digi- ja keihäänkärkihankkeista antavat hyvät edellytykset tarttua uusiin ja ennenkokemattomiinkin haasteisiin luottavaisin mielin. Digioivan elinvoima syntyy ketteristä toimintamalleista ja matalasta hierarkiasta. Joustavien rakenteiden ansiosta meillä on ainutlaatuiset edellytykset muovata palvelumme aina uudelleen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaaviksi. Nousevana kasvuyrityksenä intohimomme kiteytyy kahteen tavoitteeseen: saavuttaa paras mahdollinen asiakastyytyväisyys sekä tarjota innostava työympäristö kaikille työntekijöillemme.”

Olli IkonenAsiakastarina: Digioiva Oy