Mitä asiakkaamme meistä sanovat?

Kysyimme kevään 2018 aikana asiakkailtamme, mitä mieltä he ovat Konstniekasta ja mitä lisäarvoa yhteistyömme on tuonut heille. Lue lisää kyselytutkimuksesta

Tutustu asiakastarinoihimme!

Premode Oy

Turkulainen konseptointi- ja ohjelmistotalo Premode Oy on ollut yhteistyökumppanimme vuoden 2017 alusta lähtien. Premoden kanssa olemme käyttäneet ns. sisämyyntimallia, joka on mahdollistanut kokonaisvaltaisemman uusasiakashankinnan ja asiakkuuksien hoidon.

Lue koko asiakastarina

BLC Telecom

Savonlinnalaislähtöisen turvatekniikan ja tietoliikenteen ratkaisuihin erikoistuneen BLC:n kanssa yhteistyömme on keskittynyt myyntitoimintojen kehittämiseen. Osana yhteistyötä suunnittelimme ja vaiheistimme myyntiprosessin BLC:n uusasiakashankintaan ja jalkautimme sen myyjille.

Lue koko asiakastarina

Pohjois-Karjalan Sähkö

PKS Sähkökauppa on Konstniekan pitkäaikainen kumppaniyritys. Yhteistyömme on mahdollistanut Pohjois-Karjalan Sähkön tehokkaan ja systemaattisen uusasiakashankinnan tekemisen myös yrityksen kotimaakunnan ulkopuolella.

Lue koko asiakastarina

Digioiva Oy

Suurten organisaatioiden IT- ja digiprojektien läpivientiin erikoistuneen Digioiva Oy:n kanssa toimimme keskittyen kokonaisvaltaiseen uusasiakashankintaan. Pitkäaikainen ja saumaton kumppanuus on seurausta molemminpuolisesti ymmärryksestä ja jaetusta arvomaailmasta.

Lue koko asiakastarina

Olli IkonenAsiakkaamme