BLOGI

Myyjää ei kannata lähettää sokkotreffeille

Silloin kun aika on rahaa, asiansa osaavaa tapaamisten sopijaa kannattaa käyttää kolmantena pyöränä myyntitilaisuuden petaamiseen. Tupaten täysien kalenterinäkymien maailmassa lyhytkin hetki pitää hyödyntää, sillä myyjän ja ostajan kalenterit ovat yleensä niin täynnä, ettei ensipuhelulle ole aikaa. Ostettaessa tapaamisten sopimista palveluna kahden kalenterin limittämisen vaikeus poistuu ja ammatikseen soittotyötä tekevä henkilö pääsee metsästämään asiakkaan vapaata ajankohtaa.

Kysynnän ja tarjonnan välimaastossa operoivan tapaamisten sopijan tehtävänä on saada kysyntä ja tarjonta kohtaamaan. Kyvykäs tapaamisten sopija tekee alustavan tarvekartoituksen ja herättää mielenkiinnon myyntipalaveria varten. Hänen työnsä on tunnistaa, milloin ostoikkuna on avautunut.

Minkä tahansa yrityksen kannalta on kannattamatonta juoksuttaa omia huippumyyjiään myyntitapaamisissa ympäri maata, jos samaan lopputulemaan asiakasehdokkaan kanssa olisi voinut päätyä puhelimessakin. Sopijan on onnistuttava monessa asiassa: yhteydenottonsa oikea-aikaisuudessa, sopivien henkilöiden löytämisessä ja asiakasehdokkaan tosiasiallisen ostotarpeen kartoituksessa. Salapoliisityöhön kuuluu myös mahdollisten tulevien ostoaikeiden haistaminen.

Laatu ennen määrää

Tapaamisten sopiminen ei saa mennä soittajalta väkisin vääntämiseksi. Lopulta kaikki hyötyvät, kun ei yritä laput silmillä saada pakotetun tuntuisia myyntitapaamisia sellaisten asiakasehdokkaiden kanssa, jotka eivät osoittaudu keskustelussa toimeksiantajan kannalta sopiviksi.

Tapaamisten sopimisessa järjestelmällisyys ja sinnikkyys palkitaan mutta aina välillä sattumallakin on onnistumisessa osansa. Ellei puheluihisi vastata, on osattava myös jättää soittojen kohde hetkeksi rauhaan ja yritettävä myöhemmin uudestaan.

Taitavan asiakashankkijan käyttäminen sopivien vastinparien löytämisessä voi yllättää monet siitä saatavalla vaivan ja työajan säästöllä. Ostopalvelun käyttämisen yhteydessä syntyy yritykseen myös uusia laadukkaita liidejä. Onko sinulla varaa olla käyttämättä tällaista tapaamisten sopimispalvelua?

Syyt tapaamisten sopimisen ostamiseen

  1. Aikataulutus helpottuu ja säästät aikaa
  2. Teemme sopimisen puolestasi ja säästät vaivaa
  3. Toteutamme kartoituksen puolestasi ja saat laadukkaampia tapaamisia
  4. Ammattilaisten sopimana kauppojen onnistumismahdollisuudet moninkertaistuvat

Kaipaatko laatua tapaamisiin? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja keskustellaan lisää!

Olli IkonenMyyjää ei kannata lähettää sokkotreffeille